ЗА НАС

30 годишната история на една « билетопродавачка”

Започнах работа като травел агент в далечната 1991г. в една агенция на place Bonaventure « Voyages Routair » и въпреки ,че съм завършила Икономика  на Туризма (ВИНС Варна) от самолетни билети хал хабер нямах. То в онези години в БГ самолетни билети продаваха само едни важни сърдити лелки  от БГА Балкан.

Не само научих занаята,но и безумно го обикнах. И така 30 години .... продавам самолетни билети за цял свят но най-много за нашата Родина на българи от цяла Канада и на тяхните роднини и близки от България, които им идват на гости и също така организирам съпровождане на деца и възрастни хора с мобилни ограничения, продавам застраховки и предлагам голям дискаунт с Manulife Blue Cross, продавам пакети за почивки на топло или a la carte за Европа...

Посветих 30 години от живота си на тази професия и толкова я обичам,ч е все едно един работен ден съм нямала

Преживях банкрути на авиолинии ,самолетни катастрофи ,онлайн конкуренцията ,войни,епидемия и ето още съм тук за вас. Надявям се още дълго да пътуваме заедно най-вече по хубави поводи и да вярваме, че пътуванията са единствения разход от който вместо да обедняваме ние само забогатяваме.

Ваш предан травел агент Ева

 

logoRegenceBlack
iata_logo
Eva_logot