Куба
CUBA не е просто сън, тя е истинска! CUBA не е само море и слънце, а е една прекрасна любовна история от музика, танци и страсти!
Да посетите “Перлата на Карибско море” е особено вълнуващо, защото островът съблазнява с тропическа екзотика, със спокойствието на тюркоазено сините лагуни и необятни плажове, с бурен нощен живот, със страстна музика, с дъх на ароматни пури и ром, с романтичната колониална атмосфера на миналото, с дружелюбността и колорита на местните хора.Varadero е най – популярният курорт в Cuba, се намира на полуостров Икакос, само на два часа път от кубинската столица Havana. Летището на курорта предлага удобен достъп на туристе. Кристално чистите води осигуряват възможност за плуване, водолазни приключения, риболов, сърфинг, водни ски и още много занимания. А финият пясък по плажната ивица създава идеални условия за слънчеви бани.
Varadero не е само морски приключения. Гостите на градчето ще могат да усетят и културната му страна. Художествени галерии, музеи, библиотека и кино внасят разнообразие в престоя на туристите.  Варадеро е място, където артистичната атмосфера, културата и изяществото се обединяват в пълна хармония с приятната почивка на плажа.Havana - град с неукротима жизненост и страст.
Из въздуха на Havana винаги се носи музика. Някъде около пладне горещият ритъм превзема тесните, калдаръмени улици, преливайки от кубинска салса, сон, гуагуанко до латино джаз и музиката на Буена Виста. Разположена между Северна и Южна Америка, етнически някъде между Африка и Европа, Cuba е интересна културна амалгама, чиито контрасти и противоречия най-ярко личат в столицата Хавана с красивите й  реставрирани сгради в  Хавана Виеха (старата част на градат).
Има безброй заведения, където хората се забавляват под звуците на латино музика чак до сутринта. Прекрасно място за разходка е Ботаническата градина в Havana или алеята на океанския бряг.

Cuba и пура – това е класика. Едва ли има по-разпространено рекламно изображение на страната от това на възрастен кубинец с димяща пура в уста. Тук се произвеждат едни от най-висококачествените пури в света.
Един от най-известните посланици на кубинския ром по света и до ден днешен си остава Ърнест Хемингуей, който обичал да пие дайкири и мохито в хаванските барове.
Потопете се вечерта в незабравимата атмосфера на шоу от ритми, цветове и многообразие на най - известното кабаре на Карибите – Тропикана, разположено на открито в една екзотична тропическа градина

Holguin има привилегировано географско положение - 350 кв. км брегове с красиви плажове. Наречен е “Земята на никела”.
Притежава обширни площи с цитрусови плодове и тютюн. Провинцията има международно летище и днес е третият привлекателен туристически център в страната.

Великолепният Cayo Coco е истински рай от белоснежен пясък, необятни морски дълбини с красиви корали, екзотични растения и животни и луксозни курорти. Разположен на север от Куба и е част от архипелага Jardines del Rey (Кралските градини). Името му идва от белите ибиси, наричани от местните жители Кокосови птици. Островите са свързани с Куба със 17 километров панорамен мост.

Бисер сред островите от архипелага Jardines del Rey (Кралските градини) е малкият CAYO SANTA MARIA, където топлите тропически води, галещи плажовете от копринено мек пясък и уникалната природа предоставят идеални условия за почивка.

Мексико
Доминика
logoRegenceBlack
iata_logo
Eva_logot